Reglament

INDICACIONS PER PARTICIPAR EN LA

16a. CURSA LA MINA

1 / DENOMINACIÓ

El dia 25 de maig de 2014 se celebrarà la 16a edició de la Cursa de LA MINA organitzada pel Club Esportiu Tarragona Fondistes, el Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i Sant Isidre i el Club Natació Tarraco.

 

2 / PARTICIPACIÓ

Les indicacions de l’organització han de ser respectades en tot moment. En cap moment els corredors podran sobrepassar la comitiva que encapçala la cursa. Els menors d’edat hi participen sota la responsabilitat dels seus pares o tutors.

 

3 / DISTÀNCIA

La prova tindrà un recorregut aproximat de 7 km. La sortida estarà localitzada al Passeig de Sant Antoni i l’arribada a la Mina (Riu Francolí). El circuit romandrà tancat parcialment al trànsit. Hi haurà servei d’autobús per tornar a Tarragona.

 

4 / HORARI i GUARDA-BOSSES

La sortida serà a les 9:30 h. El temps màxim per a completar el recorregut serà d’una hora. Els participants que siguin superats pel vehicle de tancament de cursa seran considerats uns vianants més de la via pública.

Hi haurà un servei de guarda-bosses fins les 9:15 h.

 

5 / INSCRIPCIONS

Els drets d’inscripcions són de 10 €.

Inscripcions ON-LINE a: https://laminatarragonafondistes2014.wordpress.com/

i a http://www.athleticevents.net

Inscripcions presencials: WALA (Ctra. N-340, 220-B Parcel·la 11), BIKILA (Rambla Francesc Macià, 5), C.N. TARRACO (Passeig Torroja, 86) i Restaurant Rafael (Prat de la Riba, 21 – de dilluns a divendres de 7:00 a 16:00 hores-) de TARRAGONA i ESPORTS ARMOBAL (C/ Cambrils, 4) de REUS fins que s’esgotin els pitralls.

 

6 / RECOLLIDA DE PITRALLS

Tots els pitralls i els xips es recolliran,presentant el DNI,els dies 23 i 24 de maig a BIKILA (Rambla Francesc Macià, 5)

 

7/ PREMIS

Bossa Regal i Val de material esportiu per a tots els corredors.

Premi consistent en vals de material esportiu de 60€, 40€ i 20 pels tres primers classificats de la general masculina i femenina, i pels tres primers sòcies i socis del Club Tarragona Fondistes que corrin amb l’equipament del club.

Trofeus pels cinc primers classificats (masculí i femení) de la classificació general, els dos primers (masculí i femení) del Club Tarragona Fondistes, el primer classificat (masculí i femení) del Club Natació Tarraco, pel primer (masculí i femení) del Gremi de Pagesos i al corredor més jove i més veterà que facin sencera la cursa (caldrà acreditar l’edat)

 

8/ RESPONSABILITAT

Els inscrits manifesten que es troben físicament aptes per a disputar la prova i que hi participen sota la seva responsabilitat. L’organització declina tota responsabilitat sobre danys que els participants puguin ocasionar abans, durant o després d’efectuar-se la cursa, causar-se ells mateixos o derivar d’ells a tercers.

 

9 / ACCEPTACIÓ RECOMANACIONS i NORMES

Els inscrits accepten les recomanacions i normes anteriors. Qualsevol dubte o situació no reflectida anteriorment es resoldrà segons les indicacions de l’organització.

 

10 / RECLAMACIONS

Les possibles reclamacions hauran de fer-se per escrit davant el l’organització i adjuntant la quantitat de 30 € que quedarà en dipòsit fins la resolució de la reclamació. Si aquesta es considera correcta es procedirà a tornar la quantitat dipositada.

 

11 / AUTORITZACIÓ ÚS IMATGES

Els participants autoritzen a fer ús de les imatges enregistrades durant la cursa i dels correus electrònics per a comunicar altres curses i esdeveniments organitzats pel Club Tarragona Fondistes i el Club Natació Tarraco.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s